Smedbo Brusehylde

Viser 1–25 af 40 resultater

Brusekurven holder bruseprodukterne på plads. Brusekurven er også et stilfuldt tilbehør til badeværelset, som kan kombineres med dit yndlingsdesign. Med en brusekurv på badeværelset er toiletsagerne altid lige ved hånden, og det frigør plads på gulvet eller på kanten af badekarret. Smedbos badeværelsestilbehør kombinerer funktionalitet og stil for at gøre badet behageligt og afslappende. Men når vandet skyller ind over kroppen, vil man ikke begynde at lede efter sæbe og shampoo. Det skal være inden for gåafstand. Så brusekurven holder dine ting på plads og er ikke kun praktisk, men også en elegant indretningsdetalje, der matcher badeværelsets design.

Læs mere

Hvordan vælger du den rigtige model?

.
Tænk over, om du har brug for en lille brusekurv over vasken eller en stor brusekurv til hele familien. Der er mange muligheder at vælge imellem. Lige brusekurve med 1, 2 og 3 niveauer og hjørnebrusekurve med 1 eller 2 niveauer. Vælg hjørnekurve for at maksimere pladsen. Hvis du har brug for masser af plads til shampoo, balsam, svamp og børster, er den fritstående brusekurv i 3 niveauer perfekt til dig.

Smukke brusekurve i rustfrit messing

.
Brusekurven med kroge kræver ingen montering. Hurtig og nem at hænge direkte på væggen eller dit brusearmatur. Da brusekurve normalt findes i badeværelser, kræver de meget høje materialekrav. Alle vores brusekurve er lavet af messing, og nogle af dem har en kromfinish. Messing ruster ikke og har en smuk gylden farve.

-22%
-8%
-37%
-46%
-8%
-38%
-8%
-8%
-8%
-47%
-8%
-8%
-8%
-8%
-8%
-8%
-14%
-8%
-8%
-8%
-8%
-8%
-8%
-8%
-8%