Mora Vandhaner

Viser 1–25 af 88 resultater

Mora armaturer er blevet udviklet i Sverige siden slutningen af 1920’erne. Med fokus på kvalitet og design producerer virksomheden blandingsbatterier til alle lejligheder. Mora lægger også vægt på, at blandingsbatterier bidrager til miljøbeskyttelse og er et miljøvenligt valg. Derfor tilbyder Mora Armatur en række stilfulde og funktionelle mixere.

Læs mere

Mora tilbyder køkkenarmaturer, brusearmaturer, håndvaskarmaturer og andre designorienterede vandhaner. Fordelen ved Mora er, at du kan finde både moderne sorte køkkenarmaturer og klassiske modeller. Moras vandhaner gør det nemt at opnå den ønskede kombination og stil.

Alle vandhaner, uanset alder, er mærket med ordet “Mora”. Dette mærke er placeret forskellige steder på forskellige modeller; hvis du ikke kan se “MORA”-mærket, er det sandsynligt, at produktet ikke er fremstillet af os. Den nemmeste måde at identificere en kran på er ved at se på håndtaget.

I hjertet af Dalarna ligger et af verdens mest moderne krananlæg. Virksomhedens historie begyndte i 1865, da en ung iværksætter, Frost Mats Matsson, grundlagde FM Matsson i landsbyen Östnor nær Mora.

-14%
2 042 kr.