Mora INXX

Viser 1–25 af 98 resultater

Mora Inxx kombinerer form og funktion uden at gå på kompromis. De giver dine omgivelser et elegant look og giver dig frihed til at bruge smukt design i din hverdag. Her finder du håndvaskarmaturer med løfteventiler. Under det raffinerede ydre gemmer der sig naturligvis Moras unikke, kompromisløse komfort- og sikkerhedsudstyr.

I hjertet af Sverige, i Dalarna, har Mora en af verdens mest moderne kranproduktionsfaciliteter. De har produceret kraner siden 1927.

Virksomhedens historie begyndte i 1865, da en ung iværksætter, Frost Mattsson, grundlagde FM Mattsson i landsbyen Östnor nær Mora. Frost Mattsson døde i 1914, men hans sønner Anders og Karl havde allerede overtaget virksomheden på det tidspunkt.

Læs mere

I 1926 lukkede en årelang strejke fabrikken, hvilket fik Karl Frost og hans kone Anna Maria til at starte deres egen fabrik, Mora Armatur. Tolv personer fra den gamle virksomhed sluttede sig til Frost Carl, og siden 1927 har Mora Armatur etableret sig som branchens førende kvalitetsmærke.

I dag, næsten 90 år senere, er Mora Armatur en af Skandinaviens største moderne vandhanefabrikker. Omkring 450.000 vandhaner sendes fra fabrikken hvert år og leveres til køkkener og badeværelser over hele verden.

Badeværelseskroge & Håndklædekroge

Håndklædekrog 2-pak Mora INXX børstet messing

224 kr.
-12%
2 089 kr.

Reservedele køkkenarmaturer

Bruseomskifter til Mora Inxx brusesystem Mora

1 599 kr.