Mora Brusesæt

Viser alle 3 resultater

Mora loftbrusere er designet til at give dig følelsen af at stå i en varm, blød sommerregn. Diameteren på deres loftbrusere er betydeligt større end kommercielt tilgængelige loftbrusere. Moras loftbruser er et tidløst og elegant design skabt af blandt andre Thomas Sandell for Mora Armatur.

Læs mere

Alle, der har været i et svensk badeværelse, ved, at badeværelses- og toiletarmaturer ofte er fra Mora. Vandhaner og blandingsbatterier er Moras varemærke, men virksomheden tilbyder også loftbrusere med samme høje ydeevne og kvalitet som deres andre produkter. Loftbrusere har mange fordele. Du får to frie hænder til at vaske hår og vaske dig selv. Med Mora loftbruser har du både en loftbruser og en håndbruser.

At spare energi og vand er meget vigtigt, og da Mora producerede deres brusere, var det et vigtigt mål. Mora har produkter, der sparer endnu mere, og de er mærket med “Mora Eco”-symbolet. Det betyder, at loftbruseren har en flowbegrænser, som reducerer vandforbruget. Det betyder naturligvis, at energiforbruget også begrænses.

-8%