Mora Brusearmatur

Viser alle 3 resultater

Alle Mora brusearmaturer, uanset alder, er mærket med Mora-mærket. Dette mærke er placeret forskellige steder på forskellige modeller; hvis du ikke kan se “MORA”-mærket, er det sandsynligt, at produktet ikke er fremstillet af os. Den nemmeste måde at identificere en kran på er ved at se på knoppen.

I hjertet af Dalarna ligger et af verdens mest moderne krananlæg. Virksomhedens historie begyndte i 1865, da en ung iværksætter, Frost Mats Matsson, grundlagde FM Matsson i landsbyen Östnor nær Mora.

Læs mere

På trods af deres moderne design og innovative konstruktion er alle Moras blandingsbatterier designet til at være så enkle og brugervenlige som muligt. Det er relativt nemt at installere et Mora brusearmatur, men husk at slukke for vandet og rense og skylle rørene før installationen. Hvis du er i tvivl, er det en god idé at kontakte en VVS-installatør, som kan udskifte armaturet.

Når man installerer et bruse- eller kararmatur, kræver alle moderne modeller, at man først installerer et såkaldt armaturbeslag/brusebakke/vægbeslag.

-8%
-0%
1 380 kr.