Ifö Håndvask badeværelse

Viser alle 4 resultater

IFÖ håndvask

.
IFÖ håndvaske findes i mange forskellige former og størrelser. Fælles for de små håndvaske er, at de er designet til at give så meget plads som muligt på et lille badeværelse. Hvis du har brug for mere opbevaringsplads, kan du købe et møbelsæt, der indeholder en vask og et underskab i samme sæt. Eller du kan montere vasken på væggen, fx Ifö fritstående håndvaske. Det er muligt at have forskellige størrelser og placeringer af haneåbninger.
Læs mere

Ved at kombinere håndvasken med andre møbler kan du skabe et harmonisk look på badeværelset. Har din håndvask en eller to vandhaner? Vil du have en håndvask i fuld dybde eller en kompakt håndvask for at spare plads? Blandt Ifös håndvaske kan du finde den rigtige løsning til dig i vores omfattende produktsortiment.
Ifö-håndvaske spiller en vigtig rolle for udseendet og følelsen af dit badeværelse. Der er en bred vifte af former, størrelser og stilarter at vælge imellem. Men med så mange muligheder kan det være svært at vide, hvilken man skal vælge. Derfor har vi listet alle Ifö håndvaske nedenfor. Spørgsmål, du skal huske på, er: Hvor meget plads har du? Hvor nemt er det at gøre rent? Vil du have en glasur, der er nem at rengøre? Hvilken stil vil du have?
-3%
-3%
1 419 kr.
-3%
-3%