Ifö Brusehjørne

Viser alle 3 resultater

IFÖ bruseafskærmning

.
IFÖ-bruseafskærmningen er den mest almindelige bruseløsning, og IFÖ tilbyder en bred vifte af modeller at vælge imellem, alle med hærdet sikkerhedsglas og 15 års garanti. Nedenfor kan du se IFÖ’s mest populære bruseafskærmninger.

Fem almindelige typer af IFÖ-bruseafskærmninger er:

IFÖ bruseafskærmning med vægmonteret profil
IFÖ bruseafskærmning, der kan foldes sammen
IFÖ bruseafskærmning uden vægprofil
IFÖ-bruseafskærmning med ramme
Brusehjørne IFÖ til placering ved et vindue
Læs mere

Det næste vigtige skridt i beslutningsprocessen er at undersøge, hvilken type Ifö-bruseafskærmning der passer til dig, og hvilken type badeværelse der passer til dig. Det er også på tide at begynde at tjekke målene og tænke på glas, finish og mulige tilvalg. Det kan du gøre på produktsiden for hver enkelt IFÖ-bruseafskærmning. Først skal du dog beslutte dig for, hvilken type bruseafskærmning du bedst kan lide.

IFÖ elsker funktionalitet, rene linjer og bæredygtige produkter. IFÖ er baseret på rum og kunsten at bruge naturlige materialer som træ og sten til at skabe en udendørs fornemmelse.

Det barske klima i nord har krævet, at de fokuserer på funktionalitet snarere end pragt og holder designet enkelt. Derfor sætter Ifö miljøet i fokus i både produktion og visuelt udtryk.

-3%

Brusehjørne 80x80

Brusehjørne Sølv 90×90 Ifö

3 823 kr.