Ifö Cera

Viser alle 6 resultater

Ifö cera

Forny dit badeværelse med et nyt håndvaskskab eller opfrisk dit toiletsæde med et Ifö Cera toiletsæde? Her har vi samlet blødtlukkende sæder med quick release, hårde sæder, bløde sæder, væghængte toiletter, underskabe til håndvaske og forskellige reservedele til din Ifö Cera. Svenske IFÖ har over 80 års erfaring i branchen og er omhyggeligt testet og designet. De holder i mange år fremover og har en meget høj kvalitet!
Læs mere

Ifö Cera har mange forskellige slags toiletsæder i samme serie. De har modeller, der er en vægmonteret toiletstol, som installeres sammen med en indbygget cisterne. Så er det bløde sæde også inkluderet.
Ifö Cera 3960 er et lavtskyllende og vandbesparende toilet, som er mere miljøvenligt. De har også toiletter med indbygget S-lås. Der findes to typer WC-tilslutninger til kloaksystemet: væg og gulv. Disse to tilslutningsfittings kaldes S-lås (til gulve) og P-lås (til vægge). Det er nemt at se, hvilken version toilettet hører til. S-låse er formet som et vandret S, hvor afløbet går lodret nedad; med en S-lås går afløbet lige ned i gulvet, men toilettets udseende ændrer sig afhængigt af, hvilken lås du vælger: en indbygget S-lås, en skjult S-lås eller en åben S-lås.
-8%

Reservedele Til Toilet

Reservedele til Ifö Cera Toilet

33 kr.595 kr.