Gustavsberg Vandhaner

Viser alle 16 resultater

Gustavsberg armatur

.
Gustavsberg er dit første valg til et smartere badeværelse. Sortimentet omfatter alt, hvad du har brug for, i alle tænkelige modeller og formater. Håndvaske, toiletsæder, badeværelsesskabe og -hylder, blandingsbatterier, brusere, badekar og bobler. Selvfølgelig passer alle deres produkter også sammen. At vælge Gustavsberg betyder, at du som regel træffer det bedste miljømæssige valg. På denne side har vi samlet alle Gustavsbergs blandingsbatterier, både til køkkenet og badeværelset.
Læs mere

Badeværelset skal føles vidunderligt, forfriskende, livsbekræftende, luksuriøst, hyggeligt og inspirerende. Det skal også være 100% pålideligt, og produkter som vaskeskabe, håndvaske, blandingsbatterier, brusevægge og brusere skal være af høj kvalitet og have god komfort og design. Gustavsberg har utroligt flotte serier, hvor de altid tilbyder et stilrent design med den højeste funktionalitet og komfort i deres blandingsbatterier. Moderne håndvaskarmaturer og optrækkelig slange på dit køkkenarmatur eller elektronisk opvaskemaskineafbryder er blot nogle få produkter, som Gustavsberg tilbyder i forskellige former og farver. Serier som Gustavsberg Nautic, Estetic, Nordic og Artic er nogle af deres serier, som findes i mange familiers badeværelser eller køkkener, hvor man vil være sikker på, at varerne altid fungerer og samtidig har et tidløst og skandinavisk design.
Gustavsberg har blandingsbatterier med smarte løsninger, som også er energi- og vandbesparende. Også Safe Touch, som eliminerer risikoen for skoldningsskader.
-3%
-3%
-1%
794 kr.
-3%
-3%
-3%