Gustavsberg Underskab till Vask

Viser 1–25 af 59 resultater

Gustavsbergs badeværelsesskabe er kendetegnet ved gennemgående høj kvalitet, stilrent design og funktionelle løsninger. Gustavsbergs brede sortiment af badeværelsesskabe og -møbler byder på mange modeller og størrelser, der passer til dine behov. Når du køber et badeværelsesskab fra denne kategori, får du også en vask, som er smart placeret over badeværelsesskabet.

Gustavsberg kommoder er en praktisk og stilfuld opbevaringsløsning på badeværelset. Badeværelsesmøblerne har fleksible løsninger, så du kan kombinere forskellige opbevaringsmoduler alt efter dit behov for opbevaring. Møblernes låger fås i grøn, grå eller hvid.

Læs mere

Gustavsbergs badeværelsesmøbler fås i dag med et bredt udvalg af greb, knopper og andre detaljer i forskellige farver og materialer. Badeværelsesskabe fås normalt i bredder på 60 cm, 80 cm, 100 cm og 120 cm, men der findes et skab til enhver størrelse og ethvert badeværelse.

Badeværelset er nok et af de mindste rum i huset, men det er også et sted, der har meget at byde på. Ved at installere en kommode under vasken skjuler du ikke kun grimme vandrør, men du får også opbevaringsplads.