Gustavsberg Toilet

Viser alle 3 resultater

Nøglen til det perfekte toilet ligger i kombinationen af smarte løsninger og godt design. Gustavsberg har gennem årene udviklet toiletsæder med fokus på kvalitet, funktionalitet og skandinavisk design. Uanset hvilket badeværelse du har, og hvilke krav du stiller, har Gustavsberg mange modeller at vælge imellem. Til hygiejniske og rengøringsvenlige skylletoiletter har de udviklet hygiejniske skylletoiletter uden skyllerand samt Ceramicplus-toiletter, der har en pletafvisende belægning.

Læs mere

Hygienic Flush er en revolutionerende skylleteknologi, som sikrer optimal hygiejne ved hvert skyl. Gustavsbergs toiletter uden skyllekant har et innovativt design med en åben skyllekant, der forhindrer snavs i at sætte sig fast. Det hygiejniske skyl gør rengøringen lettere og holder toiletkummen renere. Skyllet renser effektivt hele skålen og holder snavset væk.

Et hygiejnisk skyl har mange fordele. Toiletter uden skyl er lettere at rengøre, fordi det er lettere at nå de traditionelt smalle områder under skylningen. Skylning hjælper med at eliminere risikoen for snavsfælder.

-23%