Gustavsberg takdusj

Viser alle 8 resultater

Gustavsbergs loftbrusere er af højeste kvalitet, både hvad angår form og funktion. Loftbruserne fås som brusesæt med blandingsbatterier og som individuelle loftbrusere til alle blandingsbatterier med en 1/2″ brusetilslutning. Gustavsbergs loftbrusere fås i firkantet og rundt design og har en håndbruser med tre funktioner. Vælg den bruser, der passer bedst til dine behov og ønsker. Der findes mange varianter, men fælles for alle loftbrusere er kvalitet, funktionalitet og ren form.

Læs mere

Rund loftbruser

Store, ultratynde loftbrusere, der producerer masser af vand til en komfortabel, afslappende og behagelig bruseoplevelse. De tre håndbrusertilstande kombinerer gennemtænkt funktionalitet og komfort.

Kvadratisk loftbruser

En stor, ultrasmal loftbruser med en rigelig vandstråle, der giver en behagelig, afslappende og behagelig bruseoplevelse. De tre håndbrusere kombinerer gennemtænkt funktionalitet og komfort.

Logisk rund loftbruser

Dette stilfulde brusearmatur har et innovativt design med greb, der er nemme at håndtere. Den store hovedbruser genererer en generøs vandstråle for en behagelig, afslappende og behagelig bruseoplevelse.

Logic firkantet loftbruser

Dette stilfulde brusearmatur har et innovativt design med grebsvenlige håndtag. Den store hovedbruser giver et komfortabelt, afslappende og behageligt brusebad med en stor vandgennemstrømning.

Nautic rund loftbruser

Et armatur med smarte funktioner og harmonisk design til langvarig brug. Den store loftbruser producerer masser af vand til et behageligt, afslappende og behageligt brusebad.

Nautic Square loftbruser

Et armatur med gennemtænkt funktionalitet og harmonisk design til langvarig brug. Den store hovedbruser giver en generøs vandstråle til en behagelig, afslappende og behagelig bruseoplevelse.

Topbruser Nordic³ Round

Med sit rene, klassiske skandinaviske design passer denne funktionelle hovedbruser ind i ethvert badeværelse. Det store hovedbruserhoved producerer masser af vand, hvilket gør brusebadet behageligt og afslappende.

Loftbruser Nordic³ Square

Denne funktionelle loftbruser har et rent, klassisk skandinavisk design, der passer ind i ethvert badeværelse. Det store brusehoved skaber en generøs vandstråle, der giver en behagelig, afslappende og komfortabel bruseoplevelse.

Estetisk rund loftbruser

Dette armatur kombinerer rene linjer og bløde konturer med smart funktionalitet. Det store hovedbruserhoved giver masser af vand til et afslappende og behageligt brusebad.

Loftbruser Estetic Square

Dette armatur kombinerer rene linjer og bløde konturer med gennemtænkt funktionalitet. Den store hovedbruser giver en generøs mængde vand til en afslappende og behagelig bruseoplevelse.

Atlantic rund loftbruser

Atlantic er en serie, der omdefinerer betydningen af ordet “standard”. Takket være Gustavsbergs vand- og energibesparende teknologi giver denne loftbruser komfort og nydelse.

-11%
-11%
-5%