Gustavsberg nautic

Viser alle 23 resultater

Nautic-serien er den mest attraktive og spændende serie til badeværelser. Badeværelserne indrettet med Gustavsberg Nautic er smukke og friske, og designet skaber en følelse af harmoni, som passer godt ind i rummet. Med det bredeste udvalg af alt, hvad du har brug for til dit badeværelse, er Nautic-serien af vandhaner den mest energieffektive vandhane på markedet. De er udstyret med intelligente funktioner, der er sikre, vandbesparende og miljøvenlige.

Læs mere

Produktionen er miljøcertificeret og finder sted i Sverige. Kvaliteten er høj, og de smarte funktioner sparer energi og vand.

Designet er tidløst, og armaturet er 90 % genanvendeligt.

Men det er ikke alt. Den nye Nautic har gennemgået miljø-, kvalitets- og energiekspertise for at spare vand og energi, kan opgraderes til at opfylde fremtidige behov, tilpasser sig skiftende behov og nye faser i store projekter og opfylder alle miljøkrav i branchen.

Vi kalder det Gustavsberg Smart Inside.

Den nye Gustavsberg Nautic kombinerer komfort og brugervenlighed. Den bløde form og blanke overflade er nem at rengøre og hygiejnisk.

Det skandinaviske, tidløse design er en æstetisk forudsætning for langvarig brug.

Optimal kontrol af vandgennemstrømningen reducerer stænk og giver mere plads til håndvask.

Køkkenarmaturer fås i to modeller: høj og lav tud. Skyllehaner fås i versioner med lang tud, sidebruser og mekanisk afspærring. Ingredienserne er fremstillet af fødevaregodkendte materialer.

Kort sagt er der en model til ethvert behov.

122 kr.393 kr.
-3%

Reservedele Til Toilet

Reservedele til Gustavsberg Nautic

706 kr.
-3%
-4%
-1%
794 kr.
-3%

Reservedele Armaturer

Outlet pip nautic Gustavsberg

453 kr.

Øvrige tilbehør armaturer

Gustavsberg enkelt -afstand nautisk

170 kr.
-3%