Gustavsberg Kararmatur

Viser et enkelt resultat

Gustavsbergs termostatarmatur til badekar reagerer hurtigt og kompenserer for tryk- og temperaturændringer i vandgennemstrømningen, hvilket sikrer en stabil og behagelig vandtemperatur. Kvalitet og funktionalitet er vigtigt for blandingsbatterier. Alle Gustavsbergs blandingsbatterier er udstyret med en automatisk varmtvandsafbryder for at forhindre overophedning. De er også udstyret med keramiske skiver, som sikrer en lang levetid, og de er nemme at bruge for folk med små eller svage hænder. Uanset hvad du har brug for, har Gustavsberg det rigtige blandingsbatteri til dit badekar.

Læs mere

Det kistemonterede badekararmatur fås også fra Gustavsberg. I et rent og enkelt design og udstyret med automatisk beskyttelse mod skoldning.

De har også de smarteste termostatblandere med flowbegrænsning til den rette mængde vand. Du får et behageligt bad, samtidig med at du sparer energi og penge.

Gustavsbergs armaturer har de bedste testresultater for håndvaskarmaturer og termostatarmaturer med bruser i energimærkningen. Tanken bag mærkningen er at gøre det lettere at vælge energieffektive vandhaner for at spare energi, vand og penge.

Øvrige tilbehør armaturer

Gustavsberg enkelt -afstand nautisk

170 kr.