Gustavsberg Håndvaskarmatur

Viser alle 9 resultater

Alle Gustavsbergs håndvaske har som standard patenteret vandbesparende teknologi, som er fuldautomatisk og sparer tusindvis af liter vand og omkostninger hvert år. Den kan nemt deaktiveres eller justeres, så den passer til dine behov. Gustavsberg har et håndvaskarmatur til ethvert behov, herunder energieffektive armaturer, aluminiumsarmaturer og et udvalg af armaturfarver, der passer til din indretning. Takket være det smarte design og de enkle instruktioner kan du selv montere alle armaturerne.

Læs mere

Epic gør det nemt at træffe et personligt valg. Uanset om du vælger en finish i krom, børstet messing eller matsort, får du et iøjnefaldende armatur.

Sensoric 1.0 er en håndvask, der fungerer lige godt i hjemmet som i det offentlige rum. Sensorfunktionen sparer vand og elektricitet.

Den nye Nautic kombinerer komfort og brugervenlighed. Designet er skandinavisk og tidløst. Miljøcertificering og høj kvalitet gør Nautic til et nemt valg.

Estetic har rene former, rene linjer og bløde konturer, der er kombineret med smart funktionalitet. Den fås i krom, mat sort og mat hvid.

Atlantic er en serie, der opgraderer betydningen af ordet “standard”. Moderne, selvsikkert og stilfuldt design i Gustavsberg-kvalitet.

Nordic Plus er et klassisk armatur med et tidløst designsprog, som passer ind i de fleste badeværelser.

-3%
-3%
-4%
-1%
794 kr.
-3%
-3%