Gustavsberg Håndvask badeværelse

Små håndvaske? Alle Gustavsbergs håndvaske er mindre end 50 cm. Fælles for alle Gustavsbergs håndvaske er, at porcelænet er af høj kvalitet. Gode håndvaske er nemme at rengøre og holder længe. Selvfølgelig er designet også vigtigt! Uanset hvordan dit badeværelse ser ud eller er æstetisk, er der mange modeller at vælge imellem. Gustavsberg Logic badeværelsesserien er specielt designet til mindre badeværelser, og nogle vaske kan monteres i hjørner.

Læs mere

Vaske og håndvaske monteres normalt hængende fra væggen. Den håndvask, du vælger, kan kombineres med en matchende kommode. Alternativt kan vaskene indbygges i skabe, eller hvis du har større behov, kan flere vaske indbygges i et enkelt skab. I de senere år er håndvaske over hovedhøjde blevet mere og mere populære med deres skulpturelle form, der giver et luksuriøst look.

Porcelænsvaske er uden tvivl en af klassikerne. Marmor og støbte mineraler er populære valgmuligheder i en bred vifte af farver. Glas bliver også mere og mere populært på grund af dets evne til at udtrykke slående farver. Den seneste trend er luksuriøse designerbænke med buede konturer og afrundede former.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.