Gustavsberg Brusesæt

Viser alle 12 resultater

Gustavsbergs loftbrusere er af højeste kvalitet, både hvad angår form og funktion. Deres loftbrusere fås som brusesæt med blandingsbatterier og som individuelle loftbrusere til alle blandingsbatterier med 1/2″ brusetilslutninger. Gustavsbergs loftbrusere fås i firkantede og runde udgaver og inkluderer en håndbruser med tre funktioner. Vælg den bruser, der passer bedst til dine behov og ønsker. Der findes mange varianter, men kvalitet, funktionalitet og ren form er fælles for alle loftbrusere.

Læs mere

Topbruser rund

Store, ultraslanke loftbrusere, der producerer en overflod af vand til en behagelig, afslappende og fornøjelig bruseoplevelse. De tre håndbrusertilstande kombinerer gennemtænkt funktionalitet og komfort.

Kvadratisk loftbruser

.
En stor, ultrasmal loftbruser med en rigelig vandstråle, der giver en behagelig, afslappende og behagelig bruseoplevelse. De tre håndbrusere kombinerer gennemtænkt funktionalitet og komfort.

Logic rund loftbruser

.
Dette stilfulde brusearmatur har et innovativt design med greb, der er nemme at håndtere. Den store hovedbruser genererer en generøs vandstråle, der giver en behagelig, afslappende og fornøjelig bruseoplevelse.

Logic Square loftbruser

.
Dette stilfulde brusearmatur har et innovativt design med greb, der er nemme at håndtere. Den store hovedbruser giver et behageligt, afslappende og nydelsesfuldt brusebad med en stor vandgennemstrømning.

Nautic rund loftbruser

.
.
Et armatur med smarte funktioner og et harmonisk design til langvarig brug. Den store hovedbruser producerer masser af vand til et behageligt, afslappende og nydelsesfuldt brusebad.

Nautic Square loftbruser

.
Et armatur med gennemtænkt funktionalitet og et harmonisk design til langvarig brug. Den store hovedbruser giver en rigelig strøm af vand til en komfortabel, afslappende og behagelig bruseoplevelse.

Topbruser Nordic³ Round

.
Med sit klare, klassiske skandinaviske design passer denne funktionelle hovedbruser ind i ethvert badeværelse. Det store hovedbrusehoved producerer masser af vand, hvilket gør brusebadet behageligt og afslappende.

Loftbruser Nordic³ Square

.
Med sit klare, klassiske skandinaviske design passer denne funktionelle hovedbruser ind i ethvert badeværelse. Det store brusehoved skaber en generøs vandstråle, der giver en behagelig, afslappende og fornøjelig bruseoplevelse.

Tagbruser Estetic Round

.
Dette armatur kombinerer rene linjer og bløde konturer med smart funktionalitet. Det store brusehoved giver masser af vand til et afslappende og behageligt brusebad.

Estetic firkantet loftbruser

.
Dette armatur kombinerer rene linjer og bløde konturer med gennemtænkt funktionalitet. Den store hovedbruser giver en generøs mængde vand til en afslappende og behagelig bruseoplevelse.

Atlantic rund loftbruser

.
Atlantic er en serie, der omdefinerer betydningen af ordet “standard”. Takket være Gustavsbergs vand- og energibesparende teknologi giver denne loftbruser komfort og nydelse.

-61%
-24%
-24%
-56%
4 057 kr.
-56%
-23%
-23%