Gustavsberg Badekar

Viser alle 5 resultater

Badekarret er som regel badeværelsets midtpunkt. Et varmt bad er et afslappende øjeblik og en behagelig daglig fornøjelse. Hvis du er på udkig efter design, funktionalitet eller begge dele, har vi den rigtige model til dig fra Gustavsberg. Vælg mellem en stor og en lille, med eller uden front, hvid eller sort, med smalle eller integrerede frontfødder. Den skridsikre overflade og den særlige overfladebehandling gør badekarret let at glide på og let at rengøre. Fælles for alle Gustavsberg-badekar er deres fokus på kvalitet og finish samt samspillet mellem form og funktion.

Læs mere

Gustavsberg-badekar fås med forskellige fronter, og du kan vælge hel- eller halvfront for at give dit badekar det udtryk, du ønsker. Alle Gustavsberg-badekar har en overfladebehandling (Glaze Plus), som beskytter badekarret mod snavs og kalk og gør det nemt at rengøre. I vores helfrontsbadekar kan fronten skydes ind, så det er sikkert og nemt at gøre rent under badekarret, og fronten skjuler afløbstilslutningen.

Hvis du vil tilføje lidt luksus til dit badeværelse, er et indbygget badekar en anden mulighed. Gustavsbergs indbygningsbadekar har et rent og moderne design og kan bestilles i forskellige modeller og størrelser. Alle Gustavsbergs indbygningsbadekar har en særlig overfladebehandling (Glaze Plus), som beskytter badekarret mod snavs og kalk. Som ekstraudstyr kan du også bestille den funktionelle skridsikre belægning, som gør dit badekar mere sikkert. Gustavsberg kan tilbyde et indbygget badekar, uanset hvad du har brug for.

Gustavsbergs badekar med frontfødder giver badekarret et unikt og trendy look. Frontbenene er nemme at udskifte og fås i tre forskellige farver. Du vælger placeringen efter din smag og stil. Fodbadet er fritstående og let at rengøre. Fodbadet kan også behandles med en unik skridsikker belægning og finish (Graze Plus) for øget sikkerhed og rengøringsvenlighed.