Gustavsberg Artic

Viser 1–25 af 116 resultater

Gustavsberg Artic – moderne badeværelsesmøbler til det rummelige badeværelse.
De mest almindelige farver på badeværelset er måske grå og hvid, men Artic-møblerne fås også i smuk fersken og elegant sort askefinér.
Træk skyderen i billedet til venstre og højre for at se, hvilken farve du bedst kan lide.

Læs mere
Farverne grå og hvid er altid de rigtige, de tåler tidens tand og kan kombineres med udskiftelige produkter. Men som du kan se, har alle vores moderne, friske og omhyggeligt udvalgte farver en tidløs kvalitet. Vi ønsker, at du skal nyde dit nye badeværelse i mange, mange år fremover. Skabet fås i bredderne 60, 80, 100 og 120 cm.

Tidløst skandinavisk design

Artics tidløse design gør ethvert badeværelse smukkere. Det er en sparsom serie, men skabene kan rumme alt, hvad du har brug for at opbevare på et badeværelse. Møblerne er baseret på standardmål og har generøse opbevarings- og udstillingsområder og mange smarte detaljer.
smarte detaljer. Møblernes stel har et enkelt og stilrent look, som gør de stilfulde, forsænkede skuffer og låger til et designelement i sig selv.

Skabets ramme, låger og skuffer er alle i samme farve, hvilket giver badeværelset en ensartet farveskala. Alle overflader er modstandsdygtige over for både slitage og fugtige miljøer.

Opbevaring i badeværelsesmøblernes bredde og højde

Med et højskab kan du udnytte højden på badeværelset. Artic højskabe fås i to forskellige dybder og bredder, så de passer til dit badeværelse og dine opbevaringsbehov. Indersiden af lågen har smarte hylder, som gør det lettere at få fat i flasker og krukker.

Overskabene giver også masser af opbevaringsplads og giver også mulighed for at placere f.eks. en plante eller udstille de smukke ting, du gerne vil vise frem. Overskabene fås også i to forskellige dybder, ligesom højskabene.

De små detaljer gør den store forskel

Møblerne kan udstyres med en benramme i et matchende sparsomt design. Effekten er umiddelbar og giver en mere møbleret fornemmelse på badeværelset. Vælg mellem hvid og sort.

Indersiden af alle skuffer og skabe kan udstyres med sensorstyret belysning. Den kan også monteres under møblet for at give en effektiv belysning af badeværelset.

Et spejlskab skal være stilfuldt, funktionelt og passe ind. Lyslisten over skabet giver et effektivt, men blødt lys, og belysningen nedenunder skaber en hyggelig atmosfære.

Prikken over i’et er grebene. Med dem kan du ændre badeværelsets udseende fra trendy moderne til landligt. Alle greb og knopper passer til alle vores badeværelsesmøbler.