Gustavsberg

Viser 1–25 af 452 resultater

Artic Badekar Brusesæt Epic Graphic Håndvask Håndvask badeværelse Håndvaskarmatur Kararmatur Køkkenarmatur nautic nordic Reservdele takdusj Toilet Toilet Reservdele Underskab till Vask Vandhaner Væghængt toilet Skylleknap Vandudkaster

Gustavsberg – dit første valg til et smartere badeværelse. Sortimentet omfatter alt, hvad du har brug for, i alle tænkelige modeller og formater. Håndvaske, toiletsæder, badeværelsesskabe og -hylder, blandingsbatterier, brusere, badekar og bobler. Selvfølgelig passer alle deres produkter også sammen. At vælge Gustavsberg betyder, at du som regel træffer det bedste miljømæssige valg.

Læs mere

Badeværelset skal føles vidunderligt, forfriskende, livsbekræftende, luksuriøst, hyggeligt og inspirerende. Det skal også være 100% pålideligt, og produkter som håndvaskeskabe, vaske, blandingsbatterier, brusevægge og brusere skal være af høj kvalitet og have en god komfort og et godt design. Gustavsberg har utroligt flotte serier, hvor de altid tilbyder et stilrent design med den højeste funktionalitet og komfort. Generøse loftssigter, moderne håndvaskarmaturer og aftagelige slanger på dit køkkenarmatur er blot nogle af de produkter, som Gustavsberg tilbyder i forskellige former og farver. Serier som Gustavsberg Nautic, Estetic, Nordic og Artic er nogle af deres serier, som findes i mange familiers badeværelser, hvor man vil sikre sig, at produkterne altid fungerer og samtidig har et tidløst og skandinavisk design.
Toiletsæder er også noget, Gustavsberg er veletableret i og har både handicapvenlige, standardtoiletter og ekstra høje til ældre. De har simpelthen varerne til at opfylde alles behov!

-23%
-9%
55 kr.666 kr.

Toilet Tilbehør

Fresh WC-sticks, 5 pak

34 kr.
-9%
36 kr.499 kr.

Vandlås gulvafløb & badekar

Vandlåsindsats Purus Freja Gulvafløb

145 kr.
122 kr.393 kr.
-3%

Reservedele Til Toilet

Reservedele til Gustavsberg Nautic

706 kr.
-11%
-9%
55 kr.463 kr.
-9%
36 kr.396 kr.
-3%

Øvrige tilbehør armaturer

Gustavsberg SPX-slange 440 mm

152 kr.