Gustavsberg

Viser 1–25 af 425 resultater

Gustavsberg – dit første valg til et smartere badeværelse. Sortimentet omfatter alt, hvad du har brug for, i alle tænkelige modeller og formater. Håndvaske, toiletsæder, badeværelsesskabe og -hylder, blandingsbatterier, brusere, badekar og bobler. Selvfølgelig passer alle deres produkter også sammen. At vælge Gustavsberg betyder, at du som regel træffer det bedste miljømæssige valg.

Læs mere

Badeværelset skal føles vidunderligt, forfriskende, livsbekræftende, luksuriøst, hyggeligt og inspirerende. Det skal også være 100% pålideligt, og produkter som håndvaskeskabe, vaske, blandingsbatterier, brusevægge og brusere skal være af høj kvalitet og have en god komfort og et godt design. Gustavsberg har utroligt flotte serier, hvor de altid tilbyder et stilrent design med den højeste funktionalitet og komfort. Generøse loftssigter, moderne håndvaskarmaturer og aftagelige slanger på dit køkkenarmatur er blot nogle af de produkter, som Gustavsberg tilbyder i forskellige former og farver. Serier som Gustavsberg Nautic, Estetic, Nordic og Artic er nogle af deres serier, som findes i mange familiers badeværelser, hvor man vil sikre sig, at produkterne altid fungerer og samtidig har et tidløst og skandinavisk design.
Toiletsæder er også noget, Gustavsberg er veletableret i og har både handicapvenlige, standardtoiletter og ekstra høje til ældre. De har simpelthen varerne til at opfylde alles behov!

-21%
-9%
55 kr.666 kr.

Toilet Tilbehør

Fresh WC-sticks, 5 pak

34 kr.

Brusesæt & Brusesæt med armaturer

Brusesæt Gustavsberg Round

526 kr.

Bruseholdere & håndbruseholdere

Håndbruseholder Square Krom Gustavsberg 22 mm

183 kr.
-9%
36 kr.499 kr.

Badeværelseskroge & Håndklædekroge

Håndklædekrog Gustavsberg Square Mat sort

166 kr.

Håndbruser & håndbrusersæt

Håndbruser Gustavsberg Nautic Krom

221 kr.

Håndbruser & håndbrusersæt

Håndbruser Gustavsberg Round Krom

284 kr.

Vandlås gulvafløb & badekar

Vandlåsindsats Purus Freja Gulvafløb

145 kr.

Reservedele Til Toilet

Gustavsberg komplet trykknap

164 kr.

Øvrige tilbehør armaturer

Gustavsberg ventiloverdel

55 kr.