Kranoverdel FM Mattsson

Viser alle 16 resultater

Armaturtilbehør fra FM Mattsson kan være nødvendigt, når du køber et nyt armatur, eller når du opgraderer dit eksisterende armatur. Hvis du f.eks. vil kunne tilslutte dit armatur til en opvaskemaskine eller bruseslange, findes der tilbehør. Hvis du vil udstyre det med en ny tud, eller hvis du mener, at du har brug for en prop eller en håropsamler, er de inkluderet i pakken. Hvis du har et dryppende håndtag, kan det være nødvendigt at købe et nyt hanehoved.

Læs mere

Prøv at opgradere hanen for at gøre den endnu mere funktionel. En dryppende vandhane kan være både dyr og besværlig i længden. Så tag et kig på vores produktsortiment for at se, hvilken der opfylder dine behov. Sørg for, at hanetilbehøret passer til hanen, ikke kun med hensyn til størrelse, materiale og monteringsmuligheder, men også med hensyn til udseende.

Hvis det er nødvendigt, kan du selv installere det meste af tilbehøret. Hvis ikke, kan du bede en person tæt på dig om at gøre det for dig. Som alt andet køkken- og badeværelsesudstyr bør tilbehøret kontrolleres regelmæssigt.

33 kr.449 kr.

Reservedele bruse- og kararmaturer

Reservedele Fmm 1000-serie

28 kr.365 kr.
-8%

Reservedele bruse- og kararmaturer

Reservedele Fmm 500-Serie

26 kr.406 kr.

Reservedele håndvaskarmaturer

Kran Øvre Varmt Vand M20X1.5 SC Mattsson

77 kr.

Reservedele håndvaskarmaturer

Kran Top Koldt Vand M20x1.5 SC Mattsson

77 kr.

Reservedele håndvaskarmaturer

Armatur top uden håndtag 15 bf FM Mattsson

72 kr.