Kararmatur FM Mattsson

Viser alle 9 resultater

Der er et optimalt samspil mellem form og funktion – Fm Mattsson går forrest med at skabe en ny generation af blandingsbatterier, som er miljøvenlige ned til mindste detalje. Selvfølgelig har selv basisversionen vores eksklusive funktioner til præcis temperaturstyring, sikkerhed og pålidelighed – Fm Mattssons badekararmaturer har en kold ydre overflade, så du ikke behøver at bekymre dig om at brænde dig. Ved at installere et Fm Mattsson-armatur sikrer du, at det kan modstå daglig brug i lang tid.

Læs mere

Mattsson tilbyder altid en langtidsgaranti på sine blandingsbatterier. Garantien dækker sikkerhedsblandere (termostatiske blandere med balanceret tryk) i fem år fra købsdatoen. Garantien betyder, at de vil reparere fejlen i det usandsynlige tilfælde, at kalkaflejringer på vandhanens styreenhed forstyrrer dens funktion. For at garantien er gyldig, skal armaturet være installeret og brugt korrekt. VVS- og installationsarbejde skal udføres professionelt i overensstemmelse med bygningsreglementet. Garantien dækker ikke skader eller nedbrud forårsaget af frysning eller urenheder i vandet.

Virksomheden tilbyder også en femårig temperaturgaranti.

Garantien dækker sikkerhedsblandere (termostatiske blandere med balanceret tryk) i fem år fra købsdatoen. Det betyder, at den indstillede vandtemperatur forbliver inden for ±1 °C, så længe armaturet bruges med rindende vand, selv om trykket eller temperaturen i rørsystemet ændres. Hvis armaturet ikke opfylder disse krav, forpligter vi os til at reparere fejlen. For at garantien skal være gyldig, skal armaturet være installeret og brugt korrekt. VVS- og installationsarbejdet skal være udført professionelt og i overensstemmelse med bygningsreglementet. Garantien dækker naturligvis ikke temperatursvingninger på grund af utilstrækkelig varmtvandsforsyning, i tilfælde af frostskader eller skader eller nedbrud på grund af urenheder i vandet.

-12%
-31%