FM Mattsson Håndvaskarmatur

Viser alle 2 resultater

FM Mattssons håndvaskarmaturer er noget af det, vi bruger mest på vores badeværelser. Ud over at udfylde en vigtig funktion kan deres design have en betydelig indvirkning på badeværelsets udseende. Der findes et bredt udvalg af FM Mattsson håndvaskarmaturer med forskellige designs fra kendte badeværelsesmærker. Vandhaner med greb til justering af vandgennemstrømning og temperatur er almindelige, men der er også gammeldags vandhaner med koldt- og varmtvandshaner.

Læs mere

Når du leder efter et håndvaskarmatur, foretrækker du måske også produkter med specifikke funktioner, såsom berøringsfri eller vandbesparende. Vores brede udvalg af FMM-vaskarmaturer gør det nemt at finde de funktioner, det design og det udseende, du ønsker.

FM Mattsson stræber efter at kombinere form, funktion og holdbarhed i vores produkter for at beskytte dig og miljøet. Energieffektivt håndvaskarmatur med EcoFlow. De har også Soft-close for at forhindre trykstød. Koldstart, keramisk tætning og indbygget temperaturbarriere er også standard – 5 års trykgaranti.

-3%