FM Mattsson 9000

Viser alle 5 resultater

FM Mattsson 9000 er succeshistorien i Mattsson-serien, som bruges i flere svenske hjem end noget andet armatur. Dette sikre blandingsbatteri repræsenterer unik teknologisk innovation på en tidløs og harmonisk måde. Den præcise temperatur- og trykstyring sikrer også en konstant temperatur til enhver tid. Sikker og praktisk.

Køkkenet er stedet, hvor alt sker i hjemmet. Det er her, maden tilberedes, bages og rengøres hver dag. Derfor er det vigtigt, at køkkenudstyret holder i lang tid. Især køkkenarmaturer kan holde længe, men Fm Mattsson 9000 gør arbejdet og kan bruges effektivt igen og igen uden spild af varmt vand.

Læs mere

Fm Mattsson 9000 køkkenarmatur har varmtvandsbegrænser, flowkontrol, blød lukning og keramisk tætning som standard, hvilket eliminerer risikoen for skoldning og skadelig trykopbygning i rørene. Dens brugervenlighed og populære design har gjort serien til den bedst sælgende i Sverige.
Køkkenarmaturerne i 9000-serien har også ergonomiske greb med lange greb og hule håndtag. Det giver et bedre greb og gør det lettere for hænder og led at arbejde.
Fm Mattssons køkkenarmaturer er også energieffektive. De er økonomiske og hjælper med at forbedre familiens økonomi, selv om de har flere funktioner.