Damixa Køkkenarmatur

Viser alle 11 resultater

Vandhaner har været traditionelle i årtier. Indtil Damixa gik et skridt videre og tilføjede nye typer af armaturer til sortimentet, ligesom traditionen. Med etgrebsversionen og den moderne Damixa-teknologi indeni har du nu valget mellem en klassiker og en “moderne klassiker”. Fås også i poleret messing eller poleret messing. Klaus Rantzau er designer hos Damixa og har designet 1-grebsversionen af Tradition. Han forklarer, at ideen opstod ud fra ønsket om at forbedre det klassiske design og tilføje moderne funktionalitet:

Læs mere

“Denne type hane repræsenterer et meget populært design, som har været populært i mange år. Stilen er inspireret af det romantiske franske køkken. Derfor skal forbedringer af ledelsen behandles med forsigtighed. “Vi har arbejdet hårdt på detaljerne for at bevare alle karakteristika ved den klassiske gamle kran. Moderne produktionsmetoder har givet os materialer, former, porcelænsmaling osv., der matcher den oprindelige stil, sammen med moderne og funktionel armaturteknologi.”

Damixa tilbyder en populær elektronisk afbryder til opvaskemaskiner. Det er et unikt produkt, som stopper vandtilførslen til opvaskemaskinen tre timer efter åbning. Damixas elektroniske løsning eliminerer grimme knopper på dit smukke armatur og øger sikkerheden i køkkenet. Når du er væk, er der slukket for vandet, og risikoen for vandskader er lav.

-36%
1 136 kr.
-25%
1 440 kr.
-25%
-36%
-36%
-36%
-36%
-36%
-36%
-36%
932 kr.
-36%
1 102 kr.