Arrow

Viser 1–25 af 225 resultater

Arrow står for komfort og kvalitet i badeværelset.

Arrows populære bruseafskærmninger fås i flere forskellige former, størrelser og glastyper, og de kan kombineres på mange forskellige måder. Høje krav til kvalitet og pris er Arrows koncept.
Bruseafskærmningerne er som små wellness-centre, hvor man kan forkæle sig selv med lidt ekstra luksus, når man tager et brusebad, og deres badeværelsessortiment omfatter også toiletsæder, håndklædestænger, badeforhæng, brusestænger, bruseslanger og trådhylder med mere.
Læs mere

En dampsauna er også et af Arrows populære produkter. En dampsauna er en særlig type sauna, hvor temperaturen er mellem 45-65 grader i modsætning til en almindelig traditionel sauna, hvor graderne er op til 75-90 grader celsius. Dampsaunaen fra Arrow skaber et behageligt klima med høj luftfugtighed og kan gøre en stor forskel for din hud. Varmen og den øgede cirkulation stimulerer produktionen af kollagen, og du kan rense din hud i dybden, da porerne bliver mere åbne. Det stimulerer også blodcirkulationen og eliminerer toksiner. Det vil sige, at den fjerner giftstoffer fra kroppen. Fodmassage, radio, farveskiftende LED-belysning og et spejl er også tilbehør, du kan få i dit Arrow-dampbad.
I 2022 lancerede de også en ny serie – møbler. Her kan du finde en badeværelsesserie med underskabe, håndvaske, spejle og højskabe i forskellige bredder og farver.
” Badeværelsesinventar og badeværelsesmøbler kan være en stor økonomisk og tidskrævende post, når du renoverer dit badeværelse. At give dit badeværelse ekstra pleje spiller en stor rolle for det endelige resultat, du får. Derfor er det en god idé at tænke ekstra meget over, hvilken slags badeværelsesmøbler og badeværelsesinventar du vil have. En renovering af badeværelset er noget, man gerne vil have til at holde længe. Både når det gælder kvalitet og holdbarhed, og når det gælder design. Når du udskifter dit gamle badeværelsesinventar med nyt, er det en god idé at tænke over, hvilken indretningsstil du ønsker til dit badeværelse.” – Pil
-23%
-15%

Håndbruser & håndbrusersæt

Håndbruser Arrow Briljant Hvid

40 kr.
-5%
77 kr.
-27%

Sæbehylde, Brusehylde

Hylde til brusekabine Arrow

257 kr.
-17%

Bidetbruser & håndvaskbruser

Bidet / håndvaskbruser Arrow Krom 14010

163 kr.
-25%

Sæbehylde, Brusehylde

Armaturhylde Arrow

131 kr.
-29%

Bruseholdere & håndbruseholdere

Håndbruseholder Arrow Glider Hvid 18-19 mm

47 kr.
-29%

Håndbruser & håndbrusersæt

Håndbruser Arrow Briljant Krom

70 kr.
-22%

Sæbehylde, Brusehylde

Armaturhylde Arrow Deluxe

192 kr.
-22%

Håndbruser & håndbrusersæt

Håndbruser Arrow Briljant Hvid Med Vægholder

53 kr.
-18%

Bruseropbevaring

Sæbekop Arrow Multi

67 kr.
-32%

Håndbruser & håndbrusersæt

Håndbruser Arrow AquaSense

70 kr.

Reservedele køkkenarmaturer

Køkkenbruser Arrow Turn Krom

42 kr.
-13%

Håndbruser & håndbrusersæt

Håndbruser Arrow Aktiv Hvid

79 kr.
-32%
-18%
-32%
70 kr.
-29%
-16%

Håndklædestang, Håndklædestang & Badeværelseshylde

Sæbe-/ Shampoo hylde Arrow

48 kr.