Black Week - sikre dig dine gode tilbud i dag!

Vores Black Week er endelig her. Vi har maksimeret siden med tilbud til dig fra markedets mest populære mærker inden for badeværelser og tilbehør. Benyt lejligheden til at shoppe, før der er udsolgt!

Bedste tilbud på mixere

-32%
509 kr.
-19%
-16%
-8%
1 099 kr.
-23%
1 269 kr.

Julegaveidéer

-20%
-40%
-33%
188 kr.

Oppustelige badelegetøj

SUP board med tilbehør Bestway

2 012 kr.

Tandbørstekrus, Sæbeskål Og Sæbedispenser

Tandbørsteholder Cult Design Kub Orient

67 kr.
-20%

Tandbørstekrus, Sæbeskål Og Sæbedispenser

Sæbedispenser Kub Fishbone Hvid Cult Design 25 cm

135 kr.

Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

Hvad er datoerne for Black Friday?

Den 24. november 2023 er det Black Friday. Det er blevet udnævnt til verdens største shopping- og læsedag. I år har vi hos Rörfokus satset stort og valgt at tilbyde Black Friday-priser i 10 dage fra 17/11 - 27/11.

Hvorfor hedder det Black Friday?

I 1960'erne blev Black Friday først brugt af amerikanske butikker til at beskrive dagen efter Thanksgiving. De begyndte at tjene penge på denne dag og viste sorte tal i stedet for røde. Man kunne finde mange nedsatte varer og gode tilbud på denne dag, og de fleste amerikanere tager fri denne dag for at tyvstarte deres juleindkøb.

Hvor i verden er Black Friday?

Black Friday har eksisteret i over 30 år i Storbritannien, men kom først til Sverige i begyndelsen af 2010. Den voksede hurtigt og slog rekorder hvert år. I dag er Black Friday anerkendt som en af de største shoppingdage i Sverige, både i fysiske butikker og online.

Hvad er Black Week, Black Month & Cyber Monday?

Black Week er en udvidelse af Black Friday, som vi hos Rörfokus har valgt at lave. Her vil vi tilbyde rabatkampagner, der starter den 17/11. Under Black Week kan du forhandle i kampagner, der varer indtil mandag den 27/11, som er Cyber Monday. Det er den første mandag efter Black Friday og regnes normalt som starten på julehandlen. Vi har også valgt at tilbyde Black Month på vores eget brand QBad, som har kørt siden 1. november.